The Definitive Guide to کشاورزی
The Definitive Guide to کشاورزی
Blog Article
مزارع زراعی آبیاری دایره ای در کانزاس. محصولات سالم و در حال رشد ذرت و سورگوم سبز است (سورگوم ممکن است کمی پررنگ تر باشد).
↑ «خطرات جسمی و روانی گرسنگی پنهان». همشهری آنلاین. ۲۰۲۱-۱۱-۰۲. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۹-۱۱.
↑ «بالانس مصرف کود در کشور رعایت نمیشود». پایگاه خبری اقتصاد سبز آنلاین. دریافتشده در ۲۰۲۳-۰۱-۱۶.
The twenty most significant international locations by agricultural output (in nominal terms) at peak degree as of 2018, based on the IMF and CIA earth Factbook.
این صفحه آخرینبار در ۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۲:۳۴ ویرایش شده است.
بر پایهٔ گزارشی در سال ۱۳۹۹ و بنابر اطلاعات فائو، ایران از ده کشور بزرگ جهان در تولید محصولات کشاورزی بوده است.[۵۲] بنابر گفتهٔ کارشناسان فائو، ایران توانایی تولید و تأمین کل نیاز داخلی و کشورهای پیرامون خود به محصولات کشاورزی را دارد و میتواند نیاز کشورهای هممرز با خلیج فارس را نیز برآورده کند.
[۹۰] سموم دفع آفات بر اساس مقاومت آفتها در مقابل آفتکشها انتخاب میشوند و این امر منجر به ایجاد شرایطی تحت عنوان «چرخه آفتکش» میشود که در آن به دلیل مقاوم شدن آفتها به آفتکشها تولید سموم جدید ضروری است.[۹۱]
[۳۶] از زیانهای عدم رعایت دوره پرهیز و بهکارگیری آنتیبیوتیکها بهعنوان محرک رشد، میتوان به افزایش تولید هورمونهای رشد و مردانه در بدن مصرفکنندگان، ایجاد مقاومتهای آنتیبیوتیکی و ابتلا به سرطان در آنان اشاره کرد.[۳۷][۳۸][۳۹] در پژوهشهای انجامشده، باقیمانده آنتیبیوتیکی تخممرغ تا حدود ۱۲ تا ۱۴ درصد بالاتر از حد مجاز و رسوب آنتیبیوتیکی شیر تا ۳۰ درصد بالاتر از حد مجاز نیز، در برخی استانهای ایران گزارش شده است.[۴۰]
کشاورزی متمرکز یا صنعتی، کشت برای به حداکثر رساندن بهرهوری، با نسبت آیش کم و استفاده زیاد از نهادهها (آب، کود، سموم دفع آفات و اتوماسیون) است. این نوع کشاورزی عمدتاً در کشورهای پیشرفته انجام میشود.
با استخدام کارشناسان خارجی و خرید ماشینآلات کشاورزی، تولید محصولات وابسته در ایران، بیشتر و بهتر گردید.[۳]
کشاورزان صنعتی ایالات متحده ممکن است فقط هزار جریب ذرت بکارند. کاشت تنها یک محصول در زمینهای بزرگ به عنوان تککشت شناخته میشود.
توسعه سیستمهای غذایی پایدار به پایداری جمعیت انسانی کمک میکند. به عنوان مثال، یکی از بهترین راهها برای کاهش تغییرات آب و هوایی، ایجاد سیستمهای غذایی پایدار مبتنی بر more info کشاورزی پایدار است.
↑ «آمریکا در صدر مصرف گوشت جهان/ایران در چه جایگاهی قرار دارد؟ +اینفوگرافیک». بازار نیوز. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۹-۱۱.
[۷۳] هر دو مطالعه که فقط بر تأثیرات مالی متمرکز بودند، به این نتیجه رسیدند که برای داخلی سازی هزینههای خارجی باید کارهای بیشتری انجام شود. هیچیک از این دو تحقیق، یارانه را در تحلیل خود لحاظ نکردند، اما آنها اشاره کردند که یارانهها نیز بر هزینههای کشاورزی برای جامعه تأثیر میگذارد.[۷۲][۷۳]
Report this page